2009. június 5., péntek

Nem lehet abbahagyni

Ismét egy gesztenyés süti, találó névvel. Még igazán le sem hűlt, fele máris elfogyott.

Hozzávalók: 50 dkg gesztenyemassza, 12,5 dkg margarin, 25 dkg darált keksz, kicsi rum
9 dl tej, 3 csomag vaníliapuding, 6 ek cukor, 25 dkg margarin, 12 dkg porcukor, 4 dl tejszín, kb. 18-20 db babapiskóta
A gesztenyemasszát 12,5 dkg margarinnal, a darált keksszel, a rummal összedolgozzuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk.
A pudingot a tejjel, a 6 ek cukorral felfőzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral simára keverjük, majd a pudinghoz adjuk.
A pudingos krém felét a gesztenyére kenjük, majd a tejbe áztatott babapiskótákat sorban ráfektetjük, és rásimítjuk a maradék pudingos krémet, végül rákenjük a kemény habbá felvert tejszínt. Alaposan lehűtve tálaljuk.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megcsináltam isteni finom.

Csibe írta...

Örülök :)